GETROKKEN MODELLEN MF EN 2 MF
 
 
 
De serie MF (enkele vijzel) en 2 MF (dubbele vijzel) onderscheiden zich door een mengbak die is opgehangen in een apart chassis door middel van 4 weegstaven. Het chassis is zeer zwaar uitgevoerd. Deze serie voermengwagens beschikt over een dubbelzijdig lossysteem gemaakt van roestvast staal (INOX). De losband zit naar keuze aan de voor- of achterzijde van de machine. De MF en 2 MF modellen zijn uitgerust met een toegangsladder en inspectieplatform. Tevens zijn deze voermengwagens leverbaar met een uitgebreid pakket van accessoires om de machine aan te passen aan de specifieke wensen van de gebruiker.
 
Standaarduitvoering:
Enkele of dubbele verticale mengvijzel, INOX losketting voor of achter, handbediende tegenmessen, zware handbediende steunpoot, dubbelluchtwielen, bediening d.m.v. trekkerhydrauliek, electronische weeginrichting Farmscale met programma, aftakas Walterscheid.
Opties:
Hydraulische tegenmessen, TOP CUT electronisch snijsysteem, vijzels 20 mm, bekleding mengbak met RVS, bekleding mengvijzel met RVS, hydraulische steunpoot, hydraulisch verschuifbare losband, hydraulisch opklapbare losband, extra losdeur, electro-hydraulische bediening, hydraulische beremming, groothoekaftakas, stroring, mineralentoevoeginrichting, eigen hydraulisch systeem, magneet op losketting, bumper met verlichting .
Weeginrichting: dataoverdracht naar PC, printer, extra display (60 mm).
Overige opties op aanvraag.
 

TECHNISCHE GEGEVENS

Electro-hydraulische bediening Hydraulisch tegenmes

 

 


         
  LMB van Berkel BV
Voortsestraat 5
5454 GR Sint Hubert
Postbus 46, 5450 AA Mill

Tel.: + 31 (0)485 453777
Fax: + 31 (0)485 454234
E-mail: info@lmbvanberkel.nl
Bedrijfsprofiel
Verkoopprogramma
Onderdelen
Occassions
Service
John Deere specialist
Westfalen AG
AGM
Kock & Sohn
Farm Scale
Cacquevel
Ferbo
Van Berkel
Moro
© LMB van Berkel, 2011

Landbouwmechanisatiebedrijf
LMB van Berkel BV
is ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel
Oost Brabant onder
nummer 16046032