In 1977 is AGM begonnen met de ontwikkeling van het verticale mengsysteem. Begin jaren tachtig zijn de eerste machines op de markt gebracht. 1986 was een mijlpaal in de historie toen de eerste zelfrijdende machine geïntroduceerd werd. Vandaag de dag beschikt AGM over een enorme know-how op het gebied van verticale voermengwagens. LMB van Berkel heeft in 1987 de verticale voermengwagen in Nederland geïntroduceerd. Na een voorzichtige start heeft de verkoop van de verticale voermengwagen een enorme vlucht genomen en zijn vele honderden AGM voermengwagens dagelijks in gebruik op agrarische bedrijven door geheel Nederland en België.
Kenmerkende voordelen van de AGM voermengwagens:

  • Eenvoudige en doelmatige constructie: De AGM voermengwagen beschikt over een eenvoudige maar zeer robuuste aandrijflijn. Alle overbrengingen zijn uitgevoerd met een gesloten oliegevulde tandwielkast. Door het ontbreken van kettingen is slijtage en onderhoud tot een minimum beperkt.
  • Perfecte en snelle menging van alle producten: Met de AGM voermengwagen kunnen alle producten gemengd worden, vanzelfsprekend maïs, gras (ook ongesneden) en stro, maar ook natte (bij)producten zoals bierbostel, perspulp, frietsnippers e.d. Krachtvoer en mineralen worden snel en zeer homogeen meegemengd. Grassilage in de vorm van grootpakken en rondebalen kunnen in hun geheel in de wagen gebracht worden!
  • Lange levensduur en hoge restwaarde: Door de degelijke constructie en de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen beschikken de AGM voermengwagens over een zeer lange levensduur. 20 jaar gebruik is geen uitzondering. Bijkomend voordeel is de hoge restwaarde. Doordat ook de onderhoudskosten minimaal zijn staan de AGM voermengwagens borg voor de laagste mechanisatiekosten.
  • Premium Quality componenten: In de constructie van AGM voermengwagens worden uitsluitend kwaliteitsmerken voor de componenten toegepast zoals bv. Walterscheid aftakassen, Danfoss-Sauer hydraulische pompen en motoren, FarmScale weeginrichtingen, John Deere dieselmotoren, Dana Spicer assen en Brevini aandrijfkasten.
  • Grote keuze in modellen: De jarenlange ervaringen van LMB van Berkel hebben geleid tot een brede keuze in de AGM voermengwagens. Voor elk bedrijf is een passende oplossing. Ook voor uw bedrijf !  
 
 
GETROKKEN VOERMENGWAGENS 
 
ZELFRIJDENDE VOERMENGWAGENS 
 
 
ARTIKELEN OVER AGM
 
HISTORIE
 
 


         
  LMB van Berkel BV
Voortsestraat 5
5454 GR Sint Hubert
Postbus 46, 5450 AA Mill

Tel.: + 31 (0)485 453777
Fax: + 31 (0)485 454234
E-mail: info@lmbvanberkel.nl
Bedrijfsprofiel
Verkoopprogramma
Onderdelen
Occassions
Service
John Deere specialist
Westfalen AG
AGM
Kock & Sohn
Farm Scale
Cacquevel
Ferbo
Van Berkel
Moro
© LMB van Berkel, 2011

Landbouwmechanisatiebedrijf
LMB van Berkel BV
is ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel
Oost Brabant onder
nummer 16046032