BEDRIJFSPROFIEL
 
LMB van Berkel BV is een landbouwmechanisatiebedrijf gevestigd in St. Hubert. St. Hubert is gelegen in Noord-Oost Brabant tussen de Peelrug en het Maasdal in de driehoek Boxmeer-Cuijk-Uden.
Het bedrijf is opgericht als eenmansbedrijf in 1987 door Henk van Berkel. Bij de oprichting van het bedrijf lag het zwaartepunt reeds op de veehouderijsector. LMB van Berkel kan echter een breed scala aan machines leveren voor de veehouderij, akkerbouw en loonwerk maar ook voor tuinbouwbedrijven, gemeentes etc.
Naast het landbouwmechanisatiebedrijf dat regionaal georiënteerd is, heeft LMB van Berkel zich sterk toegelegd op import van een breed scala van machines voor o.a. gemechaniseerd voeren.
De AGM voermengwagens worden in heel Nederland, Vlaanderen (België) en Nordrhein-Westfalen (Duitsland) rechtstreeks aan de eindgebruiker of via uw eigen landbouwmechanisatiebedrijf verkocht. De grote ervaring en kennis op het gebied van gemechaniseerd voeren hebben LMB van Berkel ertoe gebracht het predikaat "DE VOERSPECIALIST" te voeren.
 
 
 Daarnaast importeert LMB van Berkel nog een breed programma van landbouwmachines o.a. Moro (grondbewerking), Caquevel (kuilvoeruithaalbakken), Van Berkel (freesmengbakken) en Ferbo (beregeningsmachines)
LMB van Berkel beschikt over een eigen werkplaats met vakbekwame en ervaren landbouwmechanisatietechnici.
Met goed uitgeruste servicewagens kunnen reparaties en service op locatie verzorgd worden.

 

 

 

 


         
  LMB van Berkel BV
Voortsestraat 5
5454 GR Sint Hubert
Postbus 46, 5450 AA Mill

Tel.: + 31 (0)485 453777
Fax: + 31 (0)485 454234
E-mail: info@lmbvanberkel.nl
Bedrijfsprofiel
Verkoopprogramma
Onderdelen
Occassions
Service
John Deere specialist
Westfalen AG
AGM
Kock & Sohn
Farm Scale
Cacquevel
Ferbo
Van Berkel
Moro

Privacyverklaring
© LMB van Berkel, 2011

Landbouwmechanisatiebedrijf
LMB van Berkel BV
is ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel
Oost Brabant onder
nummer 16046032