Ferbo beregeningshaspels zijn al tientallen jaren een begrip in Nederland. De Ferbo machines kenmerken zich door de robuuste bouw, lange levensduur, grote betrouwbaarheid en interessante prijsstelling. Alle modellen zijn in standaard uitvoering verzinkt.
De series GA-GB-GD-GE-GF-GG-GH zijn standaard uitgerust met 360 graden draaikrans. Voor het oprollen van de slang wordt gebruik gemaakt van een moderne turbine, die rechtstreeks op de aandrijfkast met 3 of 6 versnellingen is gemonteerd. Het slanggeleidingsmechanisme is ruim bemeten. De steunpoten en sproeierwagenheffing zijn hydraulisch uitgevoerd (met handpomp). Van de 3-wielige sproeierwagen kan de spoorbreedte versteld worden. Complete uitvoering met meterteller, persslang, aftakasoprolsysteem, oprolbeveiliging, oprolsnelheidscompensatie, sproeier en extra steunpoten
 
 

De Ferbo beregeningsmachines series GHA, GHB, GHC en GHD zijn speciaal geschikt voor het beregenen van grote oppervlakten. De typen GHA, GHB en GHC, zijn draaibaar, en beschikken over een hydraulische hefinrichting voor de wielen zodat de machine tijdens bedrijf geheel op de grond rust voor maximale stabiliteit.
De aandrijving vindt plaats d.m.v. een moderne turbine die rechtstreeks op de aandrijfkast met  versnellingsbak is gemonteerd. De sproeierwagenheffing is hydraulisch uitgevoerd. Complete uitvoering met Irrigamatic  beregeningscomputer, persslang, aftakasorolsysteem, oprolbeveiliging, oprolsnelheidscompensatie, sproeier en 3-wielige sproeierwagen en extra steunpoten.

Accessoires:
Op wens zijn de Ferbo beregeningsmachines uit te rusten met andere sproeiers/sproeierwagens (o.a. asymmetrisch, in hoogte verstelbaar, tandemwielstelen) en diverse sproeibomen.
Tevens zijn o.a. leverbaar: Irrigamatic beregeningscomputer, zonnepaneel, afslag lage druk, compressor voor leegblazen, mechanische draaihulp, hydraulische draaihulp, tandemas, steunpoten en sproeierwagen voor trekkerhydraulica i.p.v. handpomp, verlichting, slang oprollen met dieselmotor, ballastgewichten sproeierwagen, slang afrolmechanisme met rijdende haspel. Overige accessoires zijn op verzoek leverbaar. 
 

 

OVERZICHT MODELLEN

MOTORPOMPSETS

 

 


         
  LMB van Berkel BV
Voortsestraat 5
5454 GR Sint Hubert
Postbus 46, 5450 AA Mill

Tel.: + 31 (0)485 453777
Fax: + 31 (0)485 454234
E-mail: info@lmbvanberkel.nl
Bedrijfsprofiel
Verkoopprogramma
Onderdelen
Occassions
Service
John Deere specialist
Westfalen AG
AGM
Kock & Sohn
Farm Scale
Cacquevel
Ferbo
Van Berkel
Moro
© LMB van Berkel, 2011

Landbouwmechanisatiebedrijf
LMB van Berkel BV
is ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel
Oost Brabant onder
nummer 16046032