LMB van Berkel is ruim 10 jaar depothouder van Westfalen gassen. Westfalen Aktiengesellschaft is een Duitse onderneming met een eigen productie van o.a. alle soorten industriële en medische gassen. Tevens bezit Westfalen een eigen raffinaderij en exploiteert Westfalen tankstations door geheel Duitsland.
Westfalen Gassen Nederland BV te Deventer, startte eind l989, als dochteronderneming van Westfalen AG te Münster, met de verkoop van industriële, speciale en medische gassen, alsmede propaan en koudemiddelen op de Nederlandse markt. Het vulcentrum is gevestigd op bedrijventerrein Poort van Midden Gelderland Zuid te Heteren, gemeente Overbetuwe. Deze locatie is uit strategisch oogpunt gekozen, met name door de logistieke mogelijkheden die het biedt. Niet alleen Nederland maar ook België en een deel van Duitsland wordt voorzien van gassen vanuit Heteren. In het vulcentrum worden cilinders, in gescheiden vulhallen, bestemd voor industriële toepassing en voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, gevuld. Voor ons depot zijn voornamelijk de industriële gassen van belang. De industriële gassen vinden onder andere hun toepassing als beschermgas bij diverse lasprocessen. Hierbij moet gedacht worden aan processen als MIG- (Metaal Inert Gas), MAG- (Metaal Actief Gas), TIG- (Tungsten Inert Gas) en WP- (Wolfram Plasma) lassen. Bij deze lasprocessen worden zowel enkelvoudige gassen als menggassen toegepast. Westfalen brengt al jaren met veel succes haar menggassen onder de merknaam Sagox® op de markt. Deze menggassen zijn van verschillende samenstelling en bestaan o.a. uit argon, koolzuur, helium en zuurstof in diverse samenstellingen en mengverhoudingen.
 
Wij kunnen u o.a. uit voorraad leveren:
  • acetyleen en zuurstof t.b.v. snijbranden
  • beschermgassen voor MIG/MAG en TIG lassen in verschillende samenstellingen
  • lasdraad, lasapparatuur, laselektroden, laskappen, lashandschoenen, reduceertoestellen, etc. 
 
Hiermee bieden wij een compleet pakket voor de professionele gebruiker en hobby. Ook in de landbouw wordt in toenemende mate gebruik gemaakt van las- en snijapparatuur. In het bijzonder de loonbedrijven en het zelfreparerende agrarisch bedrijf kunnen wij hiermee uitstekend van dienst zijn. Wat zijn de voordelen van ons Westfalen gassendepot en belangrijk om te weten:
  • wij leveren de gassen in flessen met verschillende inhoud
  • van klein tot groot en daarom geschikt voor zowel de professionele- als de minder frequente gebruiker
  • wij leveren de gassen tegen concurrerende prijzen, ook bij kleinere afname
  • u betaald een lage huur voor de flessen
  • wij hanteren ruime openingstijden voor het afhalen van flessen. U kunt ook 's avonds en in het weekend terecht wanneer u onverhoopt uw fles(sen) leeg zijn.
  • in samenwerking met de adviseurs van Westfalen Gassen kunnen wij u lastechnische ondersteuning en informatie geven
Informeer vrijvlivend naar de prijzen.
 

 

 


         
  LMB van Berkel BV
Voortsestraat 5
5454 GR Sint Hubert
Postbus 46, 5450 AA Mill

Tel.: + 31 (0)485 453777
Fax: + 31 (0)485 454234
E-mail: info@lmbvanberkel.nl
Bedrijfsprofiel
Verkoopprogramma
Onderdelen
Occassions
Service
John Deere specialist
Westfalen AG
AGM
Kock & Sohn
Farm Scale
Cacquevel
Ferbo
Van Berkel
Moro
© LMB van Berkel, 2011

Landbouwmechanisatiebedrijf
LMB van Berkel BV
is ingeschreven bij de
Kamer van Koophandel
Oost Brabant onder
nummer 16046032